La Rive

La Rive – tavaramerkki, jonka laaja kokemus perustuu ranskalaiseen tuoksukoostumus -taiteeseen.Tarjoamme laajan valikoiman parfyymi- ja eau de toilette -tuotteita, jotka edustavat vaihtoehtoa tunnettujen tuotemerkkien tuotteille.

Laadukkaat tuotteemme ovat saatavilla kohtuulliseen hintaan. Olemme saavuttaneet markkinamenestystä Keski- ja Itä-Euroopan markkinoilla ja olemme läsnä myös Saksan markkinoilla. Jokainen pullomme sisältää huolella valitun tuoksun, joka saa voimansa Ranskan sydämestä. Saamme inspiraatiomme maasta, joka on tuoksujen luomisen taiteen kotimaa ja missä tuoksumme ovat syntyneet.

Edellämainittujen prosessien ansiosta omaamme eksklusiivisia, pysyviä ja eteerisiä tuoksuja. Tästä taas saamme kiittää tuotekehitystiimimme huolellista työtä, jolle ammattitaidon lisäksi on ominaista suuri tarkkuus ja tunnevaisto sekä itse tuoksun että sen väripaletin luomisprosessin aikana.

Esteettiset, korkealaatuiset ja aina uusimpien trendien mukaiset pakkaukset ja tuoksupullot ovat meille piste I:n päälle.

Kiinnitämme suurta huomiota ylellisyydentunteen välittymiseen asiakkaillemme, jotka arvostavat korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan..

Dynaamisuus ja Elinvoimaisuus ovat mottomme; näiden ominaisuuksien avulla pystymme vastaamaan myös kaikkein vaativimpien asiakkaidemme odotuksiin.

Sinun arvostuksesi on meille paras palkinto, jonka voimme saada – suurkiitos Sinulle siitä!