Goldi – Kuolleen meren tuotteet

Goldi
Goldi skin-care laboratoriot tuo saatavillesi Kuolleenmeren salaisuudet voidaksesi vaalia sisäistä ja ulkoista kauneuttasi.Ota Goldi Kuolleenmeren tuotteet osaksi elämääsi ja hemmottele itseäsi; olet ansainnut sen.Muinaisista ajoista lähtien Kuolleenmeren arvoitukset ovat kiehtoneet useiden eri alojen tutkijoita ja tiedemiehiä. Ihotautilääkärit ja biologit ovat selvittäneet mysteerin analysoimalla luonnolliset ainesosat, jotta sinä voisit hyötyä työn hedelmistä.Mitä ominaisuuksia kaikki naiset haluavat ihonhoitotuotteiltaan?Mitä sinä haluat?
Haluat tuotteiden olevan hellävaraisia,
mutta tehokkaita; täyteläisiä, mutta ei liian rasvaisia; kevyitä, mutta ravinteikkaita; luonnollisia, mutta innovatiivisia; hajustettuja, mutta vain miedosti.
Haluat ihonhoitotuotteiden taistelevan ihon väsymistä ja ikääntymisen merkkejä vastaan. Goldi kuorintavoiteet ja –geelit sisältävät Kuolleenmeren suolojen lisäksi muun muassa jojoba-öljyä, aprikoosinsiemenöljyä ja kiivi-uutetta. Goldi kosteusvoiteet hyödyntävät manteliöljyä, greipinsiemenöljyä, helokkiöljyä, karitevoita ja Kuolleenmeren mineraaleja. Lisäksi tuotteet sisältävät todistetusti iholle suotuisia vitamiineja, antioksidantteja ja kollageenia. Goldi Kuolleenmeren tuoteperheessä yhdistyy parhain osaamisemme ja laadukkaimmat raaka-aineet. On sinun tehtäväsi ottaa niistä kaikki irti.

Kasvojenhoitotuotteet
Goldi kasvojenhoitotuotteet tarjoavat sinulle huippulaatuisia valmisteita ihosi vaalimiseen.
Kuorintavoiteet ja geelit puhdistavat ja kirkastavat; kosteusvoiteet, seerumit ja naamiot ravitsevat, rauhoittavat ja uudistavat.

Kaikki sarjan tuotteet ovat hellävaraisia, mutta tehokkaita. Tuotteet sisältävät Kuolleenmeren mineraaleja, ikääntymistä hillitseviä aineosia, eteerisiä öljyjä ja luonnollisia hajusteita. Kaikki tämä aivan sormiesi ulottuvilla. Levitä kasvoillesi, nuuhkaise suosikkituoksuasi ja anna Kuolleenmeren salaisuuksien tehdä ihmeitänsä. Vartalonhoitotuotteet
Kylpykristallit, kuorintavoide, kosteusvoide, vartalovoi, käsi- ja jalkavoide. Kaikkien näiden koostumuksissa yhdistyvät Kuolleenmeren mineraalit, Goldin tarkasti valitut eteeriset öljyt, kuorinta-aineet, kosteuttajat ja luonnolliset hajusteet.

Tee ihostasi yltäkylläinen ja nauti Goldi-tuotteiden elinvoimaa ja kauneutta tukevista ominaisuuksista. Piristynyt, rauhoittunut ihosi tuntuu aistikkaalta ja silkin pehmeältä.