Faby

FABY
Ammattimainen, ylellinen FABY kynsienhoitotuotelinja vangitsee Italialaisen tyylin ytimen. Jokainen FABY’n yli 200 upeasta, runsaspigmenttisestä kynsilakasta on vastaus vaativimmankin lakankäyttäjän unelmiin!

Mutta FABY on muutakin kuin kaunis manikyyri; FABY kynsilakan käyttö on todellinen väri elämys. Sävyjä ovat inspiroineet Italian kulttuuri, kirjallisuus, elokuvat ja tarinat; FABY kynsilakat ilmaisevat persoonallista tyyliä ja julistavat, että elät ”kaunista elämää” (“La Bella Vita – The Beautiful Life”).

FABY’n lohkeamaton, hyvin pysyvä ja ammattimainen koostumus perustuu uusimpiin tutkimuksiin ja teknologiaan. Kynsilakkojen aineosat ovat parhaat mahdolliset, eivätkä ne sisällä haitallisia ja tarpeettomia lisäaineita kuten formaldehydi, formaldehydihartsi, dibutyyli ftalaatti, tolueeni tai kamferi.FABY tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla. Kynsilakka sisältää runsaasti täydellisesti tasapainossa olevia väripigmenttejä ja se kuivuu erittäin nopeasti. FABY on kynsien hoidon ja kauneuden ehdoton ykkönen!

FABY’n on perustanut Faby Line, italialainen perheyritys, jolla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisillä kosmetiikkamarkkinoilla.

Kaikille teille, kaikilta meiltä – Kiitos!!